I N satt jag på G H Z i L, drack en W och beundrade V i sin U där han dansade en F med J. Hennes X, var P till M, en äkta Y från Mississippi-D:t. C var en riktig R från S Nevada och hans T var bättre än vad O från Q kunde visa upp, trots några extra K. Jag ropade ”B” när en riktig A-hanne från I:na satte på dagens E på radion.

Svårt att läsa? Ta VHF eller LRC certifikat så löser det sig! (Jag är X-tra stolt på hur jag fick in ”X”).

I November satt jag på Golf Hotel Zulu i Lima, drack en Whiskey och beundrade Victor i sin Uniform där han dansade en Foxtrot med Juliet. Hennes X, Ray, var Papa till Mike, en äkta Yankee från Mississippi-Deltat. Charlie var en riktig Romeo från Sierra Nevada och hans Tango var bättre än vad Oscar från Quebec kunde visa upp, trots några extra Kilo. Jag ropade ”Bravo” när en riktig Alpha-hanne från Indiana satte på dagens Echo på radion.

© Ott Riedberg 2017

Ni får gärna kopiera och sprida texten om ni anger mig som författare / källa.