tusan2

”Hellre lyss till sträng som brast än aldrig spänna en båge”

(Werner von Heidenstam, 1859-1940)

Nu är det beslutat. Vi kastar loss i juni för ett 6 månaders äventyr. Även om vi har en preliminär resrutt så är tanken att ta dagen som den kommer och njuta av livet. Vind. väder och lust styr mera än kalender, ”måste bara” och stress.

Innan vi kastar loss i juni är det dock 1001 beslut som ska fattas, saker som ska ordnas och förberedelser som ska genomföras. Denna blogg tjänar liket mycket som vår dagbok som möjlighet för våra vänner att se hur vi tänker, vad vi gör och hur det blev. Ibland kanske mera filosofiska funderingar om livet, ibland mera konkret ett inlägg om hur man lagar något som gått sönder. För att inte tala om alla ”resereportage” som vi kommer att vilja publicera på detta forum!

Välkomna att följa oss på vårt äventyr!